У смартфонах OnePlus виявили 3 важливих недоліки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми завжди радимо фанам Android купувати OnePlus. Потрібен потужний процесор? Хапайте OnePlus 8. Шукаєте кращий екран? OnePlus 7T Pro до ваших послуг. Чистий Android за прийнятні гроші? О, це треба брати OnePlus 7T, він як раз подешевшав. І такого ще багато: останнім часом китайці об’єктивно підтягнули все, від акумуляторів до камер. Так що глобально ми хвалимо ці смартфони заслужено.

Але! Є три аспекти, про які точно варто розповісти.

Брак

Здавалося, що ця проблема залишилася в 2017-му, але ні – у моделей OnePlus часто зустрічаються хронічні трабли на старті продажів. Наприклад, у недавнього 8 Pro був масовий брак дисплея – і ось що з цим робити? На жаль, таких ексцесів ще багато, причому далеко не всі неполадки вирішуються за допомогою апдейта ПЗ. Мораль дуже проста: треба дочекатися релізу, почитати враження перших реальних користувачів (журналісти про таке не напишуть), а лише потім вирішуватися на покупку. Це дійсно раціонально.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Доступність

Повірте, ми кілька разів на тиждень моніторимо смартфони OnePlus. З огляду на те, що офіційно цього бренду в Україні практично не існує, доводиться стежити за сторонніми продавцями. І там завжди тотальна каша: смартфони зникають з продажу, потім повертаються за збільшеним прайсу, а потім знову випаровуються, вже навічно.

На жаль, треба змиритися: OnePlus для України – рідкість і дефіцит. Як впоратися з проблемою? Або ретельно і регулярно перевіряти наприклад OLX або інші магазини, або плюнути, переплатити і замовити потрібну модель на Алі. Але треба пам’ятати, що з гарантією в обох випадках все буде так собі – це черговий міні-мінус.

Ціни

Якщо 5-6 років тому OnePlus позиціонувала себе як компанія, яка робить флагмани за ультимативними цінами, то зараз легко заряджає прайс в штуку баксів. Моделі бренду як і раніше вигідні, але з кожним роком вони дорожчають все сильніше. Самі топові девайси тепер називаються Pro-версіями – урвати їх менше ніж за 700+ доларів вже майже неможливо. До слова, далі цінник буде лише зростати, це вже зрозуміло на прикладі OnePlus 8 Pro . Чекаємо перший 1+ дорожче $ 1000.. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.