Фахівці назвали критерії в чому планшет кращий за ноутбук

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сучасний світ змінюється дуже швидко, тому планшети, або планшетні комп’ютери (Tablet PC) набувають все більшої популярності. Планшетні комп’ютери – це вже наше сьогодення, хоча зовсім недавно здавалося, що такі можливості на сучасному етапі просто неможливі. Дані пристрої мають ряд унікальних функцій, які в комплексі дозволяють вважати його практично повноцінним помічником вдома і на роботі. Це не дивно – поєднання таких характеристик, як невелика вага, тривалий час роботи, щодо великий екран, достатня продуктивність, і, особливо, портативність роблять їх відмінним вибором в якості пристрою для читання, ігор, інтернет-серфінгу, перегляду відео та багато чого іншого. Планшети за своїми якостями значно випередили ноутбуки.

В середньому ноутбук працює не більше 4-х годин без підзарядки, планшет – близько 10 годин; час завантаження набагато менший, ніж у ноутбуків: всього 5-20 секунд.

До того ж завантажується планшет абсолютно безшумно і не нагрівається під час використання. На відміну від ноутбука він не має незручної зайвої частини з клавіатурою, являє по суті рамку із зображенням, яку ви тримаєте в руках, а навігація виконується за допомогою тачскрін (екрану, керованого дотиками). Виробники використовують новітній дисплей, який створює яскраві, барвисті зображення, видимі під будь-яким кутом і при будь-якій освітленості. Максимально широка гама моделей планшетів – від недорогих моделей на ОС Android, до планшетів під управлінням Windows, і, звичайно ж, надпопулярні планшети Apple iPad не залишить байдужим навіть самого вимогливого клієнта.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.