Експери назвали найкращі бюджетні смартфони до 5 тис гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони, які повністю задовольняють запити користувачів, і можуть коштувати навіть дешевше 5 000 гривень, при цьому такий пристрій зовсім не обов’язково буде від маловідомого китайського бренду. 

«Як правило, до бюджетних прийнято відносити смартфони, ціна яких не перевищує 5 – 7 тис гривень. Але є гаджети, які здатні повністю задовольнити основні запити споживачів навіть при ціні нижче 5 тис гривень», – зазначив фахівець

За його словами, в якості прикладу можна розглянути модель Samsung Galaxy A10 за 3 500 гривень. Цей пристрій має непогану автономність, підтримує карти пам’яті, проте оснащений лише однієї 13-мегапіксельною камерою. Як би там не було, подібної компоновки цілком достатньо для того, щоб робити фотографії пристойної якості.

Samsung Galaxy A10

Ще однією бюджетною моделлю смартфона, гідної уваги, фахівець називає Realme 5, який має цінник в 4 000 гривень. Зате він повністю перевершує описаного вище конкурента практично за всіма показниками. При цьому фахівець відзначає, що на ринку сьогодні представлено чимало цікавих китайських пристроїв, просто більшість звикли ставитися до них з побоюванням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Realme 5

«Що б там не говорили, але уваги заслуговують хоча б пристрої від двох великих китайських виробників – компаній Huawei і Xiaomi. Вони досить швидко оновлюють свої лінійки, в результаті чого сучасні моделі швидко визнаються застарілими і з’являється можливість придбати їх за досить доступною ціною », – стверджує він.

В якості ще одного прикладу експерт називає модель Honor 20 від Huawei, яка здатна скласти конкуренцію навіть топовим моделям від Apple або Samsung. Втім, вартість даного смартфона істотно виходить за рамки бюджетного діапазону і становить близько 9 000 гривень.

Honor 20

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.