Статті

Огляд Samsung Galaxy Note20: характеристики, дата виходу, вартість в Україні

Share

Цього літа очікується презентація наступного флагмана Samsung Galaxy Note20 – який залишиться таким до анонсу лінійки Galaxy S21 (передбачувана назва) її мають анонсувати вже через рік. В цій статті ми зібрали всі відомості про смартфон і навіть якісні рендери.

Зовнішній вигляд

Рендери опублікувало видання Pigtou спільно з інсайдером Девідом Ковальські. Безумовно, смартфон буде схожий на лінійку Galaxy S20, але фінальний дизайн може змінитися: смартфон все ще знаходиться в стадії розробки.

Але навіть якщо рендери приблизні, зрозуміти загальний дизайн можна: практично плоске фронтальне скло і похилі краї ззаду, виріз для фронтальної камери по центру і великий модуль з основними камерами. Кнопки для керування гучністю і включення розмістять на правій грані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з чуток, цього року представлять два смартфони з діагоналями 6,7 і 6,87 дюйма. Що стосується частоти оновлення, 120 Гц отримає тільки «велика» версія Note20 +.

Характеристики

Наразі достовірної інформації про технічне оснащення немає, однак ми можемо припустити: найновіший флагманський процесор Qualcomm, а це означає, Snapdragon 865 з підтримкою мереж п’ятого покоління 5-G, мінімум 12 ГБ оперативної пам’яті, можливо навіть  буде доступно 16 ГБ і від 128 ГБ вбудованої флеш пам’яті. Акумулятор ємністю близько 5000 мАг.

У країнах, де замість процесорів Qualcomm використовуються чіпи Exynos, буде встановлений новий процесор Exynos 992.

Камера

Швидше за все, смартфон отримає такий же набір модулів, як і флагманський Galaxy S20 Ultra, але без 100-кратного збільшення: в компанії вирішили, що ця опція некорисна і нею мало хто користується. Про це повідомив інсайдер Ice Universe. Але також стало відомо, що вийде Plus-версія смартфону, яка все ж зможе отримати космічний зум, але можливо не 100-кратне зближення, а приблизно ≈ 40-50 кратне відповідно.

Дата виходу

Незважаючи на те, що країни потихеньку відходять від карантину і співробітники повертаються в офіси, розраховувати на фізичну презентацію не варто.

Смартфон анонсують онлайн, як це робитимуть практично всі компанії в цьому році. Анонс відбудеться в середині-кінці серпня.

Вартість пристрою

Одним з важливих, але поки відкритих питань залишається ціна. Справа в тому, що лінійка Galaxy Note традиційно дорожча лінійки Galaxy S20, і скільки будуть коштувати Note20 і Note20 +, поки можна лише гадати. Але точно не менше 37 тисяч гривень за аналогією з Galaxy S20 Ultra.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Що робити, якщо вам постійно бракує пам’яті у смартфоні

    Навряд чи сьогодні знайдеться хоча б один користувач Android, який ніколи не стикався з нестачею…

    30.04.2024

    Xiaomi Redmi Note 13 Pro: Все ще топ за свої гроші

    Доброго часу, дорогі читачі. Сьогодні ми поговоримо про смартфон Xiaomi Redmi Note 13 Pro –…

    30.04.2024

    iPhone 16: витік розкриває розміри екрану та дизайн камери

    iPhone відкидає свою тінь уперед: незважаючи на те, що презентація відбудеться лише у вересні, на…

    30.04.2024

    На тлі популярності штучного інтелекту прибуток Samsung виріс майже в 10 разів

    Прибуток Samsung злетів більш ніж на 900% за підсумками першого кварталу 2024 року. Південнокорейська компанія…

    30.04.2024

    TikTok можуть заблокувати у Євросоюзі – голова Єврокомісії

    Керівник Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн не відкидає можливості заблокувати на території Євросоюзу популярний месенджер…

    30.04.2024

    Apple найняла десятки експертів зі штучного інтелекту з Google для секретної дослідницької лабораторії в Цюріху

    Компанія Apple переманила десятки експертів із штучного інтелекту з Google і створила «секретну європейську лабораторію»…

    30.04.2024