Якісні зображення, відео та багато подробиць про Samsung Galaxy Z Flip

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися нові подробиці про очікуване спадкоємця складного смартфона Samsung Galaxy Fold з гнучким екраном. Інформацією поділився тематичний ресурс LetsGoDigital.

В тому числі, джерело опублікував якісні зображення і ролик з комп’ютерною моделлю смартфона Samsung Galaxy Z Flip, раніше відомого під кодовою назвою Galaxy Bloom.

Смартфон отримає 6,7-дюймовий гнучкий екран з частотою оновлення зображення 120 Гц і врізаної фронтальною камерою на 10 Мп. Захист буде не пластикова, а з ультратонкого скла Samsung UTG, що повинно підвищити міцність. Розмір екрану помітно більше, ніж у 6,2-дюймового Motorola Razr.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується основної камери, то джерело схиляється у варіанту двох датчиків на 12 Мп. Хоча і не відкидає остаточно більш ранніх чуток про 108 Мп і 5-кратному оптичному зумі.

В основу лягла торішня топова однокристальна система — Qualcomm Snapdragon 855, а не більш нова Snapdragon 865. На смартфон буде встановлена фірмова оболонка One UI 2 на базі Android 10. Акумулятор виявиться подвійним — один з модулів має ємність 900 мА·год.

Офіційний анонс Samsung Galaxy Z Flip очікується одночасно з флагманською серією Galaxy S20 на заході Galaxy Unpacked 2020, який пройде 11 лютого в Сан-Франциско.

Початок продажів має відбутися в квітні або травні. LetsGoDigital очікує ціну від 1600 до 1750 євро (42,6 – 46,6 тис грн), хоча раніше повідомлялося про 1500 доларах (35,9 тис грн). Колірна гамма буде широкою і яскравою, оскільки смартфон в чому орієнтований на жінок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.