Експерти назвали ТОП-5 кращих Android-смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На світових ринках представлено безліч Android-смартфонів. Зарубіжні експерти зробили аналіз і назвали ТОП-5 кращих девайсів з вказаною операційною системою.

Google Pixel 2 
Pixel 2 – це перший досвід Google у створенні Android-смартфонів з першокласними характеристиками. Девайс вартістю від 749,99 доларів відрізняє високоякісна, надійна, потужна і швидка камера.

Samsung Galaxy S9 
Galaxy S9 – відмінний телефон з гарною камерою і апаратним забезпеченням. Любителі великих смартфонів можуть вибрати Galaxy S9 +. Вартість базової моделі стартує від 749,99 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Note 8 
Galaxy Note 8 припаде до душі любителям великих дисплеїв і стилусів. Екран не має ріжучих кутів і відрізняється високою роздільною здатністю. Пристрій реалізують за 699,99 доларів.

Sony Xperia XZ2 
Sony спробувала створити свою камеру і домоглася успіхів, вивівши на ринок смартфон XZ2 з 4K HDR. Купити девайс можна за 600,99 доларів.

Razer 
Razer представляє собою неймовірний екран з відмінною графікою і підтримкою Dolby і HDR. Хорошу продуктивність гарантує ОЗУ на 8 Гб і АКБ на 4000 мАг. Геймерський девайс виробник продає за 680,44 доларів.

Nokia 6.1 
Марка Nokia повернулася на ринок і демонструє фантастичне обладнання за вигідною ціною. Версія 6.1 працює на базі ОС Android One, гарантуючи користувачам регулярні оновлення. Модель отримала камеру на 16 Мп з функцією підзарядки через порт USB-C. Вартість новинки не перевищує 300 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОactualnews.org

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.