Vodafone представив безкоштовний інтернет для планшетів і ноутбуків

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Vodafone представив нову послугу під назвою “Інтернет для 2-го девайсу”, яка дозволяє клієнтам отримати додаткову SIM-картку для використання інтернету на планшеті або ноутбуці, використовуючи один номер та загальний рахунок для обох карток.

Реклама

Ця послуга дозволяє ділитися інтернет-трафіком між основною та додатковою SIM-карткою, обидві з яких мають спільний баланс та використовують інтернет в рамках одного тарифу. Вона також надає можливість контролювати використання та стежити за балансом обох карток.

Особливість цієї послуги полягає в тому, що сесія інтернету на додатковій картці не переривається під час голосових викликів. Додаткова SIM-картка підтримує інтернет стандартів 3G та 4G і працює в будь-якій точці мережі Vodafone. Крім того, на цій картці заблоковані голосові дзвінки, SMS-послуги та USSD запити, що запобігає випадковому підключенню небажаних послуг.

Послугу можна замовити у тарифних планах Vodafone RED XXL, ULTRA, ULTRA VIP, SuperNet Unlim, RED XL, бізнес-тарифах Red Business L, Red Business Ultra, Red Business XL, Red Business VIP. Для підключення потрібно купити стартовий пакет Power SIM вартістю 25 грн (в інтернет-магазині або в будь-якому магазині Vodafone).

Послуга надається без додаткової плати для всіх тарифних планів, крім SuperNet Unlim, RED XL та Red Business L, для яких перший місяць використання буде безкоштовним, а з другого місяця плата становитиме 50 грн. на місяць.

За даними Vodafone, додаткову карту використовують не лише у планшетах та смартфонах, але також у ноутбуках, модемах і навіть в автомагнітолах.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоZnaj.ua

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ