У мережу злили ціну флагманського смартфона Huawei P70

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні весняного сезону, коли Huawei зазвичай представляє новинки своєї лінійки Huawei P, у мережу просочилася інформація про вартість майбутнього Huawei P70.

Згідно з останніми витоками від відомих цифрових блогерів, ціна на новинку буде порівнянна з нещодавно випущеною серією Mate 60.

Деталі, розкриті в мережі, припускають, що стартова ціна флагмана може виявитися нижче 5499 юанів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, обговорюється можливе збереження популярної колірної схеми – білого кольору, хоча не уточнюється, чи буде це саме відтінок “лококо білий”, який був популярний у попередніх моделях.

Не можна не відзначити, що Huawei продовжує радувати своїх користувачів як інноваційними технологіями, так і продуманою ціновою політикою, роблячи флагманські пристрої доступнішими широкій аудиторії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.