У Мережу злили ціну всіх версій VR-шолома Oculus Quest 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виявилося, що новинка буде доступна у двох версіях. На опублікованому зображенні видно рекламну картку, що вказує на дату відправки Quest 3 – 10 жовтня.

Зазначимо, що раніше представники Oculus підтвердили, що базова версія Quest 3 буде оснащена 128 ГБ пам’яті і коштуватиме $500. Однак компанія не розкривала деталей про версію з розширеним об’ємом накопичувача.

Якщо ж вірити витоку, то вартість варіанта на 512 ГБ складе $650 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент про нове покоління VR-шолома Oculus відомо не так багато. Компанія має намір поділитися всіма деталями і характеристиками пристрою на прийдешній щорічній конференції Connect, яка відбудеться 27 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.