Xiaomi запрошує на презентацію смартфона Mi 6X: анонс відбудеться 25 квітня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На офіційній сторінці Xiaomi в соціальній мережі Weibo з’явилося запрошення на презентацію невідомого смартфона. Судячи з чуток, витоків і інших припущень, вважається, що на цьому заході китайський гігант представить саме Xiaomi Mi 6X.

Презентація Xiaomi Mi 6X відбудеться 25 квітня в університеті міста Ухань, Китай. Цей навчальний заклад – альма-матер генерального директора компанії Лей Цзюня. Більше про анонс нічого невідомо.

Xiaomi-Mi-6X anounce.JPG

З чуток і даними TENAA, Xiaomi Mi 6X отримає металевий корпус, широкоформатний FHD + екран на 5,99 дюймів, чіп Snapdragon 630 або Snapdragon 660, 4 або 6 гігабайт ОЗУП і 32, 64 або 128 гігабайт вбудованої пам’яті залежно від версії. Основна подвійна камера оснащена модулями Sony IMX376 на 20 і 12 Мп. Селфі-камера на 20 Мп. Обсяг батареї – 2910 мАч. Телефон буде під управлінням ОС Android 8.1 Oreo з рідною оболонкою MIUI. Є сканер відбитків пальців на задній панелі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.