В Мережі показали, які робить знімки бюджетний iPhone SE 2020

Який iPhone визнано найпопулярнішим у світі
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цьогорічний iPhone SE 2020 оснащений тільки одинарною камерою. В наш час, це виглядає досить незвично, в той час коли кожен виробник випускає смартфони з трьома-чотирма камерами. Однак новому iPhone SE не потрібні численні камери, щоб знімати на високому рівні. Реальні знімки на смартфон з перших оглядів показують, що навіть одинарна камера здатна творити хороші знімки.

iPhone SE 2020

Тенологічне видання The Verge похвалили камеру iPhone SE 2020 року. Одинарна 12-мегапіксельна камера з підтримкою потужного процесора A13 Bionic з системою машинного навчання Neural Engine 3-го покоління робить відмінні знімки в умовах нормального освітлення. Деталізація і різкість вище в порівнянні зі знімками на схожу за характеристиками одинарну 12-мегапіксельну камеру iPhone 8.

Більш того, знімки на iPhone SE 2020 року навряд чи поступаються фотографіям на iPhone 11, що вийшов минулої осені. У останнього теж одинарна камера, але оновлений процесор зображення, яким Apple чимало хвалилася. Проте, знімки на iPhone SE 2020 покоління не виходять гірше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мінуси камери нового iPhone SE 2020 проявляються при зйомці в умовах недостатнього освітлення і при штучному світлі. З’являються шуми і явно відчувається брак нічного режиму, який Apple не адаптувала під свій новий смартфон. Тому очікувати відмінних насичених знімків при поганому освітленні на iPhone SE 2 точно не треба. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.