LG представила 8K-телевізори з підтримкою Apple HomeKit і AirPlay 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія LG представила вісім моделей 8K-телевізорів 2020 року з діагоналлю від 65 до 88 дюймів, кожна з яких підтримує Apple HomeKit і AirPlay 2.

LG анонсувала преміальні 77- і 88-дюймові телевізори Signature OLED 8K, а також 8К-телевізори LG NanoCell з діагоналлю 65 і 75 дюймів. Виробник стверджує, що роздільна здатність всіх моделей перевищує 8K Ultra HD, встановлену Асоціацією споживчих технологій. Також ці телевізори можуть відтворювати контент в 8K.

Нові телевізори підтримують Apple HomeKit і AirPlay 2, що дозволяє їм взаємодіяти з іншими пристроями. Також ними можна керувати за допомогою голосових команд Siri. Підтримка HomeKit означає, що для нових телевізорів LG можна створити окремі сценарії автоматизації в додаток Будинок на пристроях Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телевізори LG 2020 року оснащені новим процесором з штучним інтелектом, який використовує переваги глибокого навчання для оптимізації якості зображення і звуку. Телевізори здатні розпізнавати обличчя і текст на екрані, налаштовувати і підвищувати різкість для отримання природних відтінків шкіри і більш чітких символів.

LG продемонструє всі можливості нової серії 8K-телевізорів на виставці CES 2020 року, яка стартує 7 січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.