PlayStation 5 вийде в листопаді 2020 року і буде коштувати $500

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітик підрозділу досліджень компанії Ace Securities Хідекі Ясуда (Hideki Yasuda) поділився своїми міркуваннями щодо випуску ігрової консолі Sony PlayStation нового покоління. За цього словами, трапиться це в листопаді 2020 року.

Ці дані сходяться з чутками і опублікованими раніше офіційними даними, згідно з якими, випуск PlayStation 5 відбудеться не раніше, ніж через рік. В даному випадку правомірно говорити про вже півтора роки, якщо в розрахунок брати саме листопад. Знову ж таки, PlayStation 4 вийшла в Північній Америці в середині листопада 2013 року, так що анонс її наступниці теж в листопаді цілком закономірний.

Аналітик припускає, що PlayStation 5 буде коштувати $500 (13 100 грн.). Враховуючи значну різницю в характеристиках (тут і підтримка 8К, і SSD в якості накопичувача, і об’ємний звук) в порівнянні з PlayStation 4, яка на момент випуску оцінювалася в $400 (10 500 грн.), це цілком адекватна надбавка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хідекі Ясуда вважає, що до березня 2021 року, коли в Sony закінчиться фіскальний рік, тираж PlayStation 5 становитиме 6 мільйонів штук, а ось протягом наступного року (тобто до календарного березня 2022 року) компанія зможе продати ще 15 мільйонів консолей нового покоління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.