OnePlus розробляє смартфон з потужним акумулятором на 6500 мАг

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

OnePlus нещодавно випустила OnePlus Ace 3 Pro, оснащений чіпсетом Snapdragon 8 Gen 3 та потужною батареєю ємністю 6100 мА*год. Проте нова інформація від Digital Chat Station свідчить, що група Ouga, до якої входять такі компанії, як Oppo та OnePlus, планує випустити батарею ємністю 6500 мА*год. Зараз Ouga тестує прототипи з цією новою батареєю, і перший телефон, який буде оснащений нею, буде від OnePlus.

Реклама

За даними поста DCS на Weibo, два майбутніх пристрої OnePlus матимуть злегка вигнуті дисплеї з роздільною здатністю 1,5K та 2K. Ймовірно, це будуть OnePlus Ace 4 і OnePlus 13 відповідно, обидва з яких матимуть акумулятори ємністю від 6000 до 6200 мА*год.

Реклама

Очікується, що OnePlus 13 буде оснащений чіпсетом Snapdragon 8 Gen 4, тоді як Ace 4 може поставлятися з Snapdragon 8 Gen 3. Також існує ймовірність, що Ace 4 може бути перейменований на OnePlus 13R для глобального ринку. Це припущення засновані на попередніх моделях запуску телефонів OnePlus. Що стосується телефону OnePlus з акумулятором на 6500 мА*год, то це, ймовірно, буде OnePlus Ace 4 Pro, який, як очікується, буде випущений у Китаї в середині 2025 року. Цей новий акумулятор є значним оновленням у порівнянні з поточним акумулятором на 6100 мА*год у OnePlus Ace 3 Pro, і буде цікаво побачити, як він покаже себе в реальних умовах використання.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ