Чутки: наступне покоління iPad mini та Air отримають OLED-екрани

Час читання: < 1 хв.
Чутки: наступне покоління iPad mini та Air отримають OLED-екрани

Цього року Apple презентувала нові версії своїх iPad Pro з екранами Tandem OLED. При цьому нові панелі оминули лінійку Air, яка отримала вже заїжджену Liquid Retina з матрицею IPS. Однак нові чутки стверджують , що наступна ітерація легень

Реклама

Згідно з витоком, Samsung Display розпочала розробку панелей для майбутнього покоління iPad mini. При цьому редакція сайту Naver, на якому з’явилася ця чутка, стверджує, що нові екрани отримають і iPad Air. Однак радість на цьому закінчується, оскільки чекати на OLED-панелі доведеться аж до 2026 року — орієнтовної дати виходу нових планшетів.

Зараз читають  Apple повертається на вершину - знову найдорожча компанія у світі

Це логічний хід з боку Apple: «Прошки» повинні мати перевагу, щоб вони виділялися на тлі простих «ейрів». Крім того, без нових екранів iPad Pro виглядали б дуже дивним оверпрайс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.