Honor 10 проти Meizu 15: порівняння характеристик

Зовсім недавно компанія Meizu випустила три новинки:

  1. Бюджетний Meizu 15 Lite ;
  2. Смартфон середнього цінового сегмента Meizu 15 ;
  3. Флагманський Meizu 15 Plus .

Цими апаратами китайська компанія охоплює найважливіші цінові діапазони на ринку і пропонує високоякісні телефони за дуже конкурентними цінами. Ще один преміальний пристрій, який можна рекомендувати до покупки, це Honor 10.
З огляду на, що Honor 10 Meizu 15 є двома важливими смартфонами 2018 року в одному ціновому діапазоні, ми вирішили порівняти їх, щоб допомогти потенційним покупцям з вибором.

Смартфон Honor 10 має більш привабливий дизайн і кращу продуктивність. Meizu 15 володіє більш цікавим дисплеєм, через технологію Super AMOLED, яка здатна забезпечити більш насичені кольори і глибокий чорний. Крім того, в ньому встановлені стереодинаміки. Камера також краща на Meizu 15: якість фотографії вражає навіть в умовах низької освітленості. З іншого боку, Honor 10 має більш потужний чіпсет, тому він, безсумнівно, буде мати кращу продуктивність. Він також має більший акумулятор, тому смартфон пропрацює довше від одного заряду.

Meizu 15Вартість Meizu 15 за базовий варіант ~  11500 гривень, а ціна Honor 10, починається від ~ 12300 гривень. Тому вибір смартфона залежить від Ваших потреб. Якщо Вам потрібна продуктивність, камера, і просто гарний апарат, тоді варто вибрати Honor 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.