WhatsApp впроваджує нову бічну панель для користувачів веб-версії, оптимізувавши навігацію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

WhatsApp підніс сюрприз, про який щойно стало відомо, надавши дуже цікаву інформацію. По суті, йдеться про те, що додаток для обміну повідомленнями оновлює свій веб-інтерфейс. Якщо ви коли-небудь користувалися веб-версією додатка, то, можливо, помітили, що його функції в основному збігаються з тим, що ви знайдете на своєму телефоні, включно з багатьма деталями дизайну. А це не завжди є найкращим варіантом.

На щастя, час від часу WhatsApp змінює свою естетику, щоб зацікавити користувачів і запропонувати їм щось більш приємне для очей. Наприклад, остання зміна привнесла в чати більше попередніх мініатюр, в надії дати користувачам більше ясності при обміні медіаконтентом. Але є і новина про панель швидкого доступу у веб-версії програми.

Як повідомляє WABetaInfo, WhatsApp впроваджує нову бічну панель для користувачів веб-версії з метою запропонувати оптимізовану навігацію і, водночас, більш інтуїтивний дизайн, що забезпечує швидкий доступ до основних розділів. Наразі це оновлення доступне тільки для користувачів, які беруть участь в офіційній програмі бета-тестування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Нова бічна панель тестується з минулого року і поступово добирається до користувачів, які використовують пробну версію клієнта для обміну повідомленнями, про який ми говоримо. Тепер вони можуть побачити зміни в бета-версії 2.3000.1012734542 WhatsApp Web і, таким чином, отримають більш простий та інтуїтивно зрозумілий доступ до каналів, чатів, архіву, спільнот та обраних повідомлень.

Крім перерахованих вище опцій, WhatsApp Web також працює над фільтром обраного, який дасть змогу користувачам відокремити список чатів від контактів, які часто використовуються. Новий дизайн не принесе жодних нових функцій, але зробить доступ до наявних зручнішим. Не хвилюйтеся, якщо ви ще не бачите змін, оскільки вони будуть доступні найближчими тижнями всім, хто бере участь у бета-версії програми.

WhatsApp – один із найпопулярніших застосунків для обміну повідомленнями, тому цілком логічно, що його творці постійно хочуть приваблювати користувачів новими функціями та дизайном. Хоча конкретної дати, коли всі побачать нові зміни, немає, судячи з попередніх релізів, це має статися впродовж кількох тижнів

Цей розвиток подій відбувається на додаток до того, що нещодавно стало відомо про те, що в різних регіонах проводять експерименти зі штучним інтелектом AI для оптимізації використання додатка для обміну повідомленнями. Це буде відрізняти платформу, про яку ми говоримо, від інших варіантів на ринку, як і останні поліпшення в розділі конфіденційності, які, як відомо, незабаром стануть частиною WhatsApp.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.