Топ-5 порад для ефективної зарядки смартфона від PowerBank

Топ-5 порад для ефективної зарядки смартфона від PowerBank
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо правильно використовувати пауербанк для смартфона, то можна помітно збільшити час автономної роботи і того, і іншого. Як правильно підібрати сам пауербанк і які ще тонкощі потрібно враховувати?

1. Використовуйте зовнішній акумулятор регулярно

Якщо ви хочете, щоб пауербанк працював якнайкраще, важливо застосовувати його досить регулярно. Якщо він занадто довго лежатиме без використання, це може негативно вплинути на його здатність заряджатися на повну потужність. Якщо пауербанк потрібен не часто, є сенс здійснювати хоча б один цикл зарядки і розрядки раз на місяць. Це допоможе зберегти батарею в хорошому стані.

2. Використовуйте якісний USB-кабель

Використання недорогого USB-кабелю для зарядки може вплинути як на смартфон, так і на пристрій живлення. Обов’язково перевірте якість кабелю, перш ніж почати заряджання через нього. Також краще використовувати короткий шнур, щоб втрати енергії були меншими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3. Дотримуйтесь температурних умов

Температура навколишнього середовища має важливе значення для підтримання працездатності пауербанка. Коли йде зарядка, враховуйте її: вона не повинна опускатися нижче 5 °С і не перевищувати 40 °С.

4. Не користуйтеся смартфоном під час заряджання

Якщо немає нагальної потреби, не користуйтеся смартфоном під час заряджання – так пауербанк виділяє більше тепла під час заряджання, і навантаження на акумулятор збільшується. Крім того, батарея смартфона поповнюється повільніше.

5. Враховуйте реальну, а не номінальну ємність пауербанка

Пам’ятайте, що пауербанк із заявленою ємністю 10 000 мАг не може 4 рази зарядити смартфон з ємністю батареї 2500 мАг. Потрібно враховувати втрати потужності і вчасно заряджати блок живлення, щоб у критичний момент не виявилося, що ви невірно розрахували залишкову ємність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.