Гурман спростував анонс нових iPad 26 березня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше цього тижня автор витоку Instant Digital у китайській соцмережі Weibo заявив, що Apple зробить анонс, пов’язаний з iPad, наступного вівторка, 26 березня, припускаючи можливу появу прес-релізу напередодні початку попередніх замовлень і дати запуску. Однак тепер Марк Гурман з Bloomberg стверджує, що ця заява “не відповідає дійсності”.

Заперечуючи інформацію про анонс 26 березня, Гурман не поділився жодними конкретними твердженнями щодо дати анонсу і запуску нових моделей iPad Pro і iPad Air, які перебувають у розробці, але нещодавно вказав на загальні терміни: “приблизно кінець березня або квітень”.

В останньому випуску своєї розсилки Power On Гурман розповів трохи більше про терміни, повідомивши, що “варіант iPadOS 17.4”, яким оснастять нові моделі iPad, не буде готовий щонайменше до кінця цього місяця, а встановлення програмного забезпечення на перші партії може зайняти “кілька тижнів”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Такі терміни, за словами Гурмана, найімовірніше, призведуть до того, що реліз нових iPad відбудеться “ближче до наступного місяця”, хоча анонс може відбутися і трохи раніше.

Поряд з оновленими моделями iPad Pro з OLED-дисплеями, чипом M3 та іншими поліпшеннями, ми також очікуємо поновлення моделей iPad Air, включно з новим варіантом 12,9-дюймового розміру. За чутками, Apple також планує представити нову клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro і новий Apple Pencil.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.