HMD поділилася новим тизером фічефону, який може бути новою моделлю класичного Nokia 3310

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HMD Global щойно натякнула на появу нового функціонального телефону (фічефону) від Nokia. Компанія поділилася новим тизером, який може свідчити про те, що оновлена модель Nokia 3310 може бути в процесі розробки. Отже, ось все, що вам потрібно знати.

Бренд поділився новим тизером у своєму акаунті на X (раніше Twitter). В офіційному твіті компанія навіть поділилася зображенням, яке демонструє 8-бітну версію, схоже, функціонального телефону Nokia. Цей пристрій розміщено поруч з повітряною кулькою, а посилання веде нас на сторінку дня народження майбутнього телефону. Іншими словами, новий фічефон, швидше за все, є абсолютно новою версією класичного телефону Nokia.

Хоча офіційні деталі та назва телефону не були розкриті, на офіційному вебсайті HMD є піксельне зображення майбутнього пристрою. Очікується, що це буде Nokia 3310, який був культовим телефоном. Пристрій був доступний у яскравих кольорах, одним з яких був яскраво-жовтий варіант, який також можна побачити на цьому тизері.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька років тому Apple iPhone 13 Pro навіть змагався з Nokia 3310 у битві на падіння. На даний момент немає жодних офіційних повідомлень про оновлення Nokia 3310, але якщо з’явиться додаткова інформація з цього приводу, ми про це повідомимо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.