Все, що відомо про планшет Xiaomi Pad 6S Pro: ключові характеристики та додаткові деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом ключові деталі Xiaomi Pad 7 Pro часто з’являються у витоках. Тепер користувач Weibo показав, що планшет, ймовірно, може бути Xiaomi Pad 6S Pro. Користувач також розкрив деякі ключові характеристики пристрою та додаткову інформацію. Якщо це дійсно виявиться правдою, то Pad 6S Pro стане четвертою моделлю в лінійці Pad 6, яка включає в себе моделі Standard, Pro і Max.

Користувач Weibo згадує, що, за чутками, Xiaomi Pad 6S Pro буде працювати на базі процесора Snapdragon 8 Gen 2. Він буде оснащений 12,4-дюймовим дисплеєм зі співвідношенням сторін 16:10. Кажуть, що цей передбачуваний пристрій є оновленням на півпокоління, і він буде розроблений як доповнення до автомобіля Xiaomi SUV7. Xiaomi Pad 6S Pro також має швидку зарядку, можливість підключення до мережі та багато іншого.

Раніше DCS опублікував нібито планшет Xiaomi з тими ж характеристиками, що і вищезгаданий. Припускають, що це був Xiaomi Pad 7 Pro. Він також отримав сертифікат 3C з підтримкою 120 Вт. Останні дані свідчать про те, що насправді це може бути Xiaomi Pad 6S Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Існує також додаткова інформація про наступне покоління серії Xiaomi Pad 7. Планшети матимуть OLED-дисплей, SoC Snapdragon 8 Gen 3 і підтримку супутникового зв’язку. Redmi також має два планшети в розробці. Таким чином, загалом у компанії буде п’ять планшетів. Xiaomi прагне увійти до трійки найбільших виробників планшетів у світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.