Apple Vision Pro не підтримує Wi-Fi 6E

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple отримала дозвіл Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC) на випуск Vision Pro, і в заяві підтверджується, що гарнітура не підтримує Wi-Fi 6E.

Wi-Fi 6E розширює можливості звичайного стандарту Wi-Fi 6 до діапазону 6 ГГц, забезпечуючи вищу швидкість бездротового зв’язку та зменшуючи перешкоди під час роботи із сумісними пристроями та маршрутизаторами. Серед пристроїв Apple з підтримкою Wi-Fi 6E – останні моделі iPad Pro, iPhone 15 Pro і всі моделі Mac, випущені у 2023 році.

У заявці FCC зазначено, що Vision Pro не має схвалених робочих частот у діапазоні 6 ГГц, що підтверджує відсутність у гарнітури підтримки Wi-Fi 6E. Крім того, один із документів Apple у заявці свідчить про те, що Vision Pro підтримує звичайний Wi-Fi 6, який працює в частотних діапазонах 2,4 ГГц і 5 ГГц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple поки що не представила повні технічні характеристики Vision Pro, тому поки що доступні лише обмежені подробиці. Наразі Apple повідомила, що гарнітура оснащена чипом M2, новим чипом R1, який обробляє вхідні сигнали з камери і мікрофона, і базовим сховищем на 256 ГБ. Також відомо, що гарнітура оснащена 16 ГБ оперативної пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.