ASUS розширює лінійку двоекранних ноутбуків: на CES 2024 представлено Zenbook DUO 2024 з процесором Intel Core Ultra 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На виставці CES 2024, компанія ASUS вразила новинкою – двоекранним ноутбуком Zenbook DUO. Знаменитий виробник продовжує лідерство в інноваціях, представляючи новий продукт для креативних професіоналів.

Новий Zenbook DUO оснащений двома 14-дюймовими екранами, що є помітним покращенням у порівнянні зі своїми попередниками. Дизайн ноутбука, натхненний Surface Neo від Microsoft, відзначається універсальністю та ціною, яка починається з 1699,99 фунтів стерлінгів.

Zenbook DUO вражає технічними можливостями, включаючи OLED-екран стандартної роздільної здатності 1920×1200 та опціональної версії з роздільною здатністю 2880×1800. Процесор Intel Core Ultra 9 185H, 32 ГБ оперативної пам’яті та 2 ТБ накопичувач роблять його потужним інструментом для професійної роботи та розваг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ноутбук має ряд портів для підключення, включаючи Thunderbolt 4, USB-A 3.2, HDMI 2.1 та аудіороз’єм. Його універсальний дизайн дозволяє використовувати його у різних режимах, включаючи подвійний екран, ноутбук, настільний комп’ютер та режим презентації.

Для творчих завдань, ноутбук підтримує стилус із 4096 рівнями натискання, ідеальний для малювання та рукописного введення. Також, завдяки підтримці штучного інтелекту як ноутбук Intel Evo, Zenbook DUO гарантує швидке завантаження та виняткову продуктивність.

У відповідності принципам сталого розвитку, корпус ноутбука складається на 90% з постіндустріально переробленого магнієво-алюмінієвого сплаву. З початковою ціною 1499 доларів США, Zenbook DUO (2024) стає доступним інструментом для широкого кола користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.