На постері GTA VI виявлено дату виходу наступного трейлера та карту гри

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Здається, учасники геймерської спільноти розгадали нові загадки щодо Grand Theft Auto VI, ретельно проаналізувавши ключову ілюстрацію на офіційному сайті Rockstar Games, яка натякає на дату можливого виходу трейлера або навіть самої гри.

Один із ентузіастів приділив увагу розташуванню отворів на кузові автомобіля на ілюстрації, що виглядає схоже на шрифт Брайля. Швидкий аналіз дав можливість розшифрувати фразу “1 більше 9”, яку можна інтерпретувати як дату 1 вересня.

Наразі залишається невідомою природа подій цього дня — чи це вихід трейлера GTA VI (якщо йдеться про вересень 2024 року), чи навіть можливий реліз гри (у вересні 2025 року). Для порівняння, другий трейлер GTA V з’явився через рік після першого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще один користувач Reddit з псевдонімом InevitableLibrary387 виявив щось цікаве в правому нижньому куті зображення, що схоже на карту, і це може бути навіть карта світу GTA VI.

Судячи з ілюстрації, світ GTA VI об’єднає кілька міст, чутки про які ходять серед фанатів. Однак карта гри, створена фанатами раніше, значно відрізняється від знайденої InevitableLibrary387.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.