Усю лінійку Samsung Galaxy S24 повністю розсекречено до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережу потрапили рекламні зображення смартфонів Samsung лінійки Galaxy S24 в хорошій якості. Загалом ми вже не раз бачили неофіційні рендери, але тепер можемо оцінити деталі та кольори.

Можна бачити загалом усе той самий дизайн, який Samsung експлуатує вже кілька років, причому тепер уже практично для всіх смартфонів Galaxy взагалі.

Можна відзначити фіолетовий і жовтий, які, мабуть, будуть фірмовими для всіх флагманів, причому взагалі всі кольори називаються титановими: титановий сірий, титановий фіолетовий, титановий жовтий і титановий чорний. Щоправда, останній на чорний на зображенні взагалі не схожий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також варто відзначити плоский екран у Galaxy S24 Ultra, про що раніше ми вже повідомляли. Таким чином, Samsung, яка багато років тому і ввела моду на вигнуті екрани, закінчує випускати такі моделі однією з перших.


Що стосується параметрів, Galaxy S24 Ultra отримає SoC Snapdragon 8 Gen 3, екран QHD+ з роздільною здатністю 6,8 дюйма і кадровою частотою 120 Гц, 12 ГБ ОЗП, від 256 ГБ до 1 ТБ флеш-пам’яті, камери з роздільною здатністю 200 (основна), 12 (надширококутна), 10 (“телевик” із 3-кратним наближенням) та 50 Мп (“телевик” із 5-кратним наближенням), акумулятор ємністю 5000 мА-год, Wi-Fi 7 і Bluetooth 5.3.

Galaxy S24 Plus отримає приблизно те ж саме, але діагональ екрана зменшена до 6,7 дюйма, немає версії з 1 ТБ пам’яті, немає другого “телевіка”, основна камера має роздільну здатність 50 Мп, а ємність акумулятора становить 4900 мА-год. Що цікаво, ресурс Windows Report не вказує для цієї моделі Exynos 2400.


Навпаки, для молодшої Galaxy S24 вказана тільки Exynos 2400. Нагадаємо, раніше ми чули, що S24 Ultra існуватиме тільки з SoC Snapdragon 8 Gen 3, а молодші моделі отримають обидві платформи залежно від ринку.

Galaxy S24 також отримає лише 8 ГБ ОЗП, акумулятор ємністю 4000 мА-год, екран Full HD+ діагоналлю 6,2 дюйма, 128 ГБ флеш-пам’яті в базовій версії та Wi-Fi 6E замість Wi-Fi 7.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.