Samsung випустить свій браузер для Windows

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі смартфонів лінійки Galaxy незабаром зможуть користуватися одним і тим самим браузером на своїх мобільних і настільних пристроях.

У Microsoft Store з’явився новий додаток під назвою Samsung Internet – десктопна версія браузера, який раніше був доступний виключно на One UI – Android-оболонці від компанії Samsung Electronics.

Це досить швидкий і зручний веб-оглядач, який може стати альтернативою Google Chrome, якщо ви не сильно прив’язані до сервісів Google. Так, принаймні, можна сказати про мобільну версію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Браузер дасть змогу синхронізувати дані з мобільною версією за допомогою облікового запису Samsung. На жаль, подробиці про новинку поки що не відомі – наприклад, на якому рушії працюватиме Samsung Internet. Цікаво, що на сторінці додатка показано скріншот Chromium. Можливо, це тимчасове зображення, яке скоро замінять на реальний дизайн.

Поки що новий десктопний браузер від південнокорейської компанії можна знайти тільки за прямим посиланням. Пошук додатка в магазині поки що не дає результатів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.