Samsung готує незвичайну розкладачку на базі Galaxy Z Fold 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо як слід вивчити лінійку смартфонів Samsung, то стає зрозуміло, що їй тісно самій у собі. Незліченна кількість лінійок, нові моделі, а тепер ще й повернення серії FE – все це сучасна Samsung. Ще на початку серпня технологічний світ був приголомшений випуском Samsung Galaxy Z Flip 5 – одного з найкращих розкладних пристроїв. Схоже, що компанія Samsung нарешті зрозуміла, як саме має працювати складаний телефон, і все це втілилося в Z Flip 5 і Z Fold 5. Особливо важливо було це зробити на тлі того, що пропонують конкуренти. І ось, після кількох місяців продажів, Samsung, схоже, готова зробити щось цікаве зі своїми розкладачками.

Новий складаний телефон Samsung

В останні дні непоміченою залишилася деяка дуже цікава інформація. За даними MSPowerUser, компанія Samsung не тільки анонсує свій новий телефон Samsung Galaxy Z Flip 5 Retro Edition у найближчі тижні, але й практично відразу після цього випустить його в продаж. Примітно насамперед те, що в цьому виданні немає нічого нового – це просто невеликий рестайлінг, який зводиться, по суті, до того, щоб просто перефарбувати телефон.

Тому, згідно зі звітом, все, що пов’язано з цим новим “виданням”, – скоріше маркетинговий прийом, ніж реальна модифікація телефону. Але саме по собі це говорить про те, що компанія має намір рухатися в бік стилю ретро або хоча б промацати цей напрямок. Багатьом подобається щось схоже, і для них існує багато чохлів чи наліпок, але самі смартфони, тим паче такі дорогі, рідко перевипускали заради цього напряму дизайну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незвичайний смартфон-розкладачка

MSPowerUser стверджує, що новинка буде виконана в приглушеному синьому кольорі з матовою рамкою. Саме так і буде даватися натяк на ретро-версію. Звичайно, рендери, що просочилися в мережу, не передають всієї суті старого смартфона в новому вигляді, але вони безумовно викликають бажання дістати стару SNES, підключити її до ЕПТ-телевізора, з’їсти кілька штук “Love Is…” і випити склянку ZUKO. Якщо ви не розумієте цей набір слів, нова версія смартфона в будь-якому разі не для вас.

Для Samsung випуск окремої версії смартфона не є чимось незвичайним. Ба більше, у вересні компанія зробила ще більш дивний, але інтригуючий хід, випустивши Samsung Galaxy Z Fold 5 Thom Browne Edition. Якщо ви хочете виглядати якомога модніше, то можете придбати смартфон Thom Browne Edition, до комплекту якого також входять годинник Thom Browne Edition Galaxy Watch 6, спеціальна версія S Pen, шкіряні чохли та аксесуари для зарядки відповідних кольорів. Для військових може пропонуватися версія Samsung Galaxy S23 Tactical Edition. А якщо вам потрібен телефон для походів або роботи в складних умовах, то ви можете придбати XCover 6 Pro для свого Galaxy S23.

Не щодня ми отримуємо безліч новин про розкладні смартфони. Тому, коли вони все ж з’являються, не хочеться їх пропускати. Особливо зараз, коли ми говоримо про версії в ретро стилі. Крім витоку інформації про Galaxy Z Flip 5 Retro Edition.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.