До появи MacBook Pro з OLED-дисплеєм, імовірно, ще не менше трьох років

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з інформацією, наданою сьогодні Россом Янгом, генеральним директором дослідницької компанії Display Supply Chain Consultants, до виходу перших моделей MacBook Pro з OLED-дисплеями залишається ще не менше трьох років.

Під час вебінару з Ву Джин Хо з Bloomberg Intelligence, присвяченого дисплеям, Янг повідомив, що партнерам Apple по ланцюжку поставок знадобиться кілька років для створення виробничих ліній під масове виробництво OLED-панелей для ноутбуків, тому він не очікує появи MacBook Pro з OLED-дисплеями раніше 2026 або 2027 року. Ці терміни він називав і раніше.

Порівняно з поточними моделями MacBook Pro з РК-дисплеями переваги технології OLED охоплюють підвищену яскравість, вищий коефіцієнт контрастності з глибоким чорним кольором, поліпшену енергоефективність для збільшення часу автономної роботи та багато іншого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відповідно до поширених чуток, Янг підтвердив, що моделі iPad Pro наступного покоління, які будуть представлені в 2024 році, також будуть оснащені OLED-дисплеями. Перші iPad Air і iPad mini з OLED-дисплеями з’являться не раніше 2026 року, тому Янг наголосив, що наступного року ці пристрої, як і раніше, оснащуватимуться РК-дисплеями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.