Без категорії

Apple представить три нові iPad у найближчі кілька місяців

Share

Авторитетні інсайдери кажуть, що ми побачимо оновлений планшет iPad mini і, можливо, два нових iPad Air. Базовий iPad також отримає деякі поліпшення.

Найближчими місяцями компанія Apple планує випустити одразу кілька фірмових планшетів, включно з iPad mini 7 і двома новими моделями iPad Air, повідомляє портал 9to5mac з посиланням на джерела.

Раніше аналітик Мінг-Чі Куо заявляв, що Apple працює над новим iPad mini, реліз якого очікується наприкінці 2023-го або на початку 2024 року. Пізніше ця інформація була підтверджена інсайдером ShrimpApplePro. За даними джерела 9to5mac, Apple справді має намір випустити iPad mini 7 у найближчому майбутньому, проте точні терміни поки не називаються.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий iPad mini збереже дизайн попередника, отримавши нове “залізо”. Актуальний iPad mini 6, представлений у вересні 2021 року, оснащений чипом A15 Bionic, який також використовується в iPhone 13 і 14. Імовірно, mini отримає процесор від торішнього iphone 14 Pro – A16 Bionic.

Apple також тестує базовий iPad під кодовою назвою J126b. Минулого року був представлений iPad 10-го покоління з дизайном iPad Air і портом USB-C, але з чіпом A14 Bionic. Очевидно, новинка отримає поліпшення щодо продуктивності, зокрема все ще актуальний процесор А15 Bionic, зберігши поточний дизайн.

Компанія також експериментує з двома новими версіями iPad Air 6 під кодовими назвами J507/J508 і J537/J538. Робота одразу над двома моделями однієї лінійки може свідчити про можливі плани Apple випустити iPad Air з базовим і збільшеним екранами або стандартну і більш продуктивну версії.

Також не виключено, що до релізу може дістатися тільки одна модель, оскільки “яблучні” планшети і так регулярно конкурують між собою, тому розмивати лінійку досить небезпечно.

Крім того, Apple планує випустити флагманський iPad Pro з чипом M3. Версії планшета позначаються як J717 і J718 для 11-дюймових моделей з Wi-Fi і підтримкою стільникового зв’язку і J720 і J721 для моделей з великим розміром екрану.

Нарешті, Apple розробляє нову клавіатуру Magic Keyboard для iPad, яка зробить планшет ще більше схожим на ноутбук. Конструкція буде виконана з алюмінію, а трекпад стане більшим. Нова клавіатура під кодовою назвою R219 (поточна версія має назву R1x) буде оснащена новими датчиками, включно з акселерометром.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: iPad
  • Останні записи

    TikTok тестує завантаження 60-хвилинних відео

    TikTok розпочав тестування нової функції, що дозволяє завантажувати відео тривалістю до 60 хвилин. Нововведення поки…

    17.05.2024

    Apple представила нову функцію iOS 18, яка позбавить вас від захитування в автомобілі

    Компанія Apple представила першу хвилю нових функцій iOS 18, які з'являться пізніше цього року. Йдеться…

    17.05.2024

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

    Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Nintendo Switch 2 перевершить Xbox Series S за якістю текстур

    Вважається, що у недалекому майбутньому портативний ігровий консолі Nintendo Switch 2 обсяг оперативної пам'яті типу…

    16.05.2024