Дешево і потужно: найкращі смартфони 2023 року за ціною до $300

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони вартістю 100-200 доларів сьогодні користуються величезною популярністю. По-перше, вони пропонують майже всі функції, які ви хотіли б мати в телефоні. По-друге, за $200 вже можна розраховувати на наявність деяких флагманських функцій.

Автори XDA Developers зібрали найкращі бюджетні смартфони, які можна купити, маючи в кишені 300 доларів або 11 000 у грн.

Найкращим бюджетним смартфоном для покупки у 2023 році назвали Samsung Galaxy A23 5G. Насамперед він виділяється основною камерою з чотирьох модулів на 50+5+2+2 Мп з оптичною стабілізацією зображення біля головного датчика. Вона здатна видавати зображення не гірше за бюджетні флагмани.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До того ж радує продуктивність – телефон отримав популярний чипсет Snapdragon 695, потужності якого більш ніж достатньо для плавної роботи системи і геймінгу на середніх налаштуваннях графіки. Автономність забезпечує великий акумулятор на 5000 мАг, також в апарата при собі 120-герцовий дисплей і NFC-модуль.

Друге місце віддали OnePlus Nord N30. У нього теж процесор Snapdragon 695. Усе гаразд і з камерами – є 16-мегапіксельна селфі-камера і основний блок із трьома модулями на 108+2+2 мегапікселів.

Автономність смартфона забезпечує акумулятор на 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 50 Вт. Від 0 до 100% смарт заряджається всього за 40 хвилин.

Трійку бюджетників замикає Samsung Galaxy A14. На сьогодні це один із найдоступніших телефонів лінійки Galaxy. У нього великий 6,6-дюймовий екран, найкращий програмний софт і гідна камера за ціною дешевше $200.

Якщо вам потрібен смартфон зі стилусом, то TCL Stylus – це найкращий варіант. У ПЗ пристрою вбудовані додатки для створення заміток і цифрового підпису за допомогою стилуса. Також він допоможе в деяких діях – наприклад, збільшенні зображення.

POCO M4 Pro назвали найбільш збалансованим бюджетним смартфоном суббренду Xiaomi. Апарат відмінно справляється з іграми, непогано знімає відео і фото і при цьому відмінно тримає заряд.

Якщо ви в пошуках бюджетного камерофона, то таким є Google Pixel 6a. Також у нього компактні габарити, відмінний екран, потужний чип, а головне – адекватний цінник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.