Скоро вийде Xiaomi Redmi 12. Головні фішки девайса вже відомі

Після успіху Redmi Note 12 Xiaomi скоро представить ще одну, дешевшу серію смартфонів – Redmi 12. Це буде продовження бюджетного хіта Redmi 10 (11-го покоління минулого року ми так і не побачили). Інформацією про майбутню новинку поділилися одразу два авторитетних інсайдера – SlashLeaks і Digital Chat Station. За їхніми словами, анонс смартфона відбудеться вже найближчими тижнями.

Дизайн Redmi 12 можна розглянути на офіційних рендерах, які витекли безпосередньо від Xiami. Забарвлень очікується три, а дизайн смартфона явно натхненний зовнішнім виглядом iPhone 14 Pro з його потрійною камерою і плоскими гранями корпусу. Очікується, що вперше в історії лінійки, корпус доступного “редміка” буде виконаний не з пластику, а отримає скляну задню кришку.

 

За даними інсайдерів, Redmi 12 базується на процесорі Helio G88 – аналогічний чип стоїть у Redmi 10, якому цього літа виповниться два роки. IPS екран збереже Full HD+ роздільну здатність і частоту оновлення 90 Гц. Зате круто прокачають швидкість дротового заряджання – вона збільшиться з 18 Вт відразу до 67 Вт.

Замість Redmi 12 суббренд Xiaomi випустить новий бюджетний планшет. Це має бути модель початкового рівня з 11-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2K і частотою оновлення 90 Гц, що базується на чипі Snapdragon 680. На жаль, на даний момент неясно, який вигляд матиме планшет і скільки він коштуватиме.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.