Топ-5 найкращих флагманських смартфонів 2023 року

Сьогодні випускається велика кількість смартфонів у різних цінових категоріях. Найбільш затребувані гаджети середньої цінової категорії. Вони мають прийнятну вартість і при цьому масу функцій. Однак кожен мріє купити високоякісний флагман, який оснащений найкращою камерою, акумулятором, масою наворотів. Вартість таких моделей завжди висока. Є виробники, такі як Самсунг, Xiaomi, Apple. Їхні флагмани зараз купують найчастіше.

Рейтинг найкращих флагманів 2023 року

У 2023 році вже було складено рейтинг найбільш популярних і якісних флагманів від різних виробників.

1. iPhone 14 Pro

Ключовою особливістю даної моделі є динамічний острівець, який розташовується навколо вирізу. На ньому можна побачити різну анімацію в залежності від того, який додаток використовується. Екран високоякісний і отримав запас яскравості аж у 2000 ніт. Основний об’єктив камери має показник у 64 мегапікселі. Дозволяє робити чіткі знімки як вдень, так і в нічний час.

2. Samsung Galaxy S22 Ultra

Ця модель отримала стилус, який раніше використовували в лінійках Note. У всій лінійці S22 саме цей флагман отримав унікальний дизайн. Оснащений одним з найбільш якісних дисплеїв типу Dynamic AMOLED 2X з роздільною здатністю 2К. Модель має потужний акумулятор на 5000 міліампер на годину, потужні динаміки зі стереозвуком, бездротову зарядку і захист від потрапляння води і пилу типу IP68. Камера найвищої якості, порівнянна з попередньою моделлю в цьому рейтингу.

3. Xiaomi 12

Флагман, який не має бездротової зарядки та захисту від вологи, проте також належить до топових моделей 2023 року. Його вартість нижча ніж у смартфонів, про які написано до цього. Він має компактні розміри. У ньому встановлений потужний чипсет, який підвищує продуктивність, ємна батарея на 4500 міліампер на годину. Також є функція швидкого заряджання. Основний об’єктив камери має показник у 50 мегапікселів. Можна робити якісні фото та відео вдень, а також не менш яскраві фото в нічний час.

4. OnePlus 10 Pro

У цього флагмана унікальний дизайн і хитромудрий модуль основної камери. Тепер можна робити фото в новому режимі – 150 градусів. Смартфон також оснастили оптичною стабілізацією. Завдяки високій роздільній здатності 2К і високій частоті оновлення в 120 гігагерц, працювати з гаджетом саме задоволення. Тепер модель оснастили гучними стереодинаміками і бездротовою зарядкою.

5. Google Pixel 7

Загальний зовнішній вигляд залишився колишнім, однак камеру одягнули в металевий корпус. Діагональ екрана стала меншою – 6,3 дюйма. Вбудований потужний чипсет Google Tensor 2, а всі моделі оснащені 8 гігабайтами оперативки. Камера сьогодні вважається однією з найкращих на ринку.
Вибравши один із флагманів, які запропоновані в рейтингу, клієнт точно залишиться задоволений. Це найкращі моделі 2023 року, які точно заслуговують на увагу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я