HUAWEI FreeBuds 5i: найкращі TWS навушники до 100 євро

Підрозділ Huawei Consumer Business Group (BG) в Україні презентує  HUAWEI FreeBuds 5i, бездротові навушники (TWS), які забезпечують видатну якість звуку, стиль і універсальність в своїй ціновій категорії.

HUAWEI FreeBuds 5i мають активне шумозаглушення (ANC), стильний дизайн, кілька режимів ANC і еквалайзера, одночасне підключення до двох пристроїв для плавного перемикання між різними пристроями і операційними системами.

Стильний, зручний та інтуїтивно зрозумілий дизайн

Чохол HUAWEI FreeBuds 5i має лаконічний дизайн, що нагадує гальку, і текстуровану поверхню в кольорах Isle Blue (Блакитний), Nebula Black (Чорний) і Ceramic White (Білий), надаючи зовнішньому вигляду невимушену елегантність. 

Один навушник HUAWEI FreeBuds 5i важить всього 4,9 г, що робить їх зручними для носіння протягом тривалого часу. Конструкція навушників довжиною 29 мм, була зменшена на 7 мм у порівнянні з попередніми FreeBuds 4i, робить навушники більш підходящими до форми вуха кожного слухача, забезпечуючи тим самим більш щільну посадку.

Захоплюючий, резонансний звук

HUAWEI FreeBuds 5i забезпечують відтворення музики у високій роздільній здатності завдяки сертифікації Hi-Res Audio Wireless (Hi-Res). Потужне апаратне забезпечення, алгоритми, аудіокодек LDAC™ HD і кілька ефектів еквалайзера гарантують, що вихідний звук завжди відтворюється точно.

Видатні можливості приглушення шуму

Щоб зберегти звук чистим і первозданним, з мінімальним втручанням шумів навколишнього середовища, HUAWEI FreeBuds 5i оснащені гібридною технологією шумозаглушення, що перевершує традиційні рішення. Вони оснащені гібридною технологією ANC на базі двох мікрофонів, які не тільки виявляють зовнішній шум, але і вловлюють додатковий шум у вушному каналі, забезпечуючи максимальне шумозаглушення до 42 дБ.  

Одягнувши навушники HUAWEI FreeBuds 5i, ви зможете вибирати між Комфортним, Збалансованим та Максимальним режимами шумозаглушення, щоб адаптувати звук до будь-якого середовища.

HUAWEI FreeBuds 5i ще краще підходять для дзвінків, оскільки вони оснащені функцією шумозаглушення зі штучним інтелектом (ШІ), що дозволяє розрізняти і покращувати ваш голос за допомогою алгоритму ШІ нейронної мережі.

Безшовні функції, які дозволяють вам жити зручним життям

Завдяки інтелектуальним функціям, тривалому часу автономної роботи і рівню захисту від вологи IP54, HUAWEI FreeBuds 5i мають неабияку універсальність, що дозволяє вам вести зручне життя незалежно від того, де ви знаходитесь. 

HUAWEI FreeBuds 5i підтримують одночасне підключення до двох пристроїв. Користувачі можуть легко підключатися до різних пристроїв, включаючи смартфони, планшети, ПК і годинники, а також до операційних систем Android, iOS і Windows. Перемикатися між музикою, зустрічами та дзвінками на різних пристроях можна без ручного переключення з’єднання. 

HUAWEI FreeBuds 5i мають вражаючий час автономної роботи до 28 годин при повністю зарядженому кейсі і можливість швидкої зарядки для отримання до 4 годин відтворення звуку після 15-хвилинної зарядки.

Можна навіть зробити знімок віддалено, двічі торкнувшись навушників, щоб ви могли робити чудові фотографії без необхідності мати справу з селфі-стіком.

Ціна і доступність

HUAWEI FreeBuds 5i доступні в продажі в національних роздрібних мережах з 6 лютого 2023 р. за рекомендованою ціною 3299 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.