Які варіанти iPhone 14 варто купувати, а які – ні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні ввечері Apple представила одразу чотири моделі iPhone 14. Про те, які з них варто купувати, а які краще оминути сторони, розповіли експерти.

Головною зміною у базових моделях iPhone стала відмова компанії від компактних пристроїв. Так, у 2022 році замість iPhone 14 mini світло побачило iPhone 14 Plus. Востаннє Plus-версія з’являлася на прилавках далекого 2017 року, одночасно з анонсом iPhone X – це був iPhone 8 Plus.

При цьому, як звичайний iPhone 14, так і його збільшена версія отримали торішній процесор Apple A15 Bionic. Також без змін залишився і дизайн – тут все також використовується чубчик, в якому ховається Face ID. Зміна торкнулася в основному камери та її можливостей знімати в умовах поганої освітленості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За підсумком найлогічнішим варіантом до покупки серед двох моделей буде саме iPhone 14 Plus, оскільки це відносно недорогий великогабаритний iPhone.

Можна впевнено стверджувати, що iPhone 14 Plus стане бестселером. До цього часу фанати Apple погоджувалися з концепцією преміального смартфона в компактному корпусі, але домінування великогабаритних смартфонів на Android вже давно підготувало громадську думку — це, а також фактор новизни перетворять «великий спрощений» iPhone на продаж.

При цьому само собою, якщо у вас є фінансова можливість, а також бажання, ще більш гідним варіантом буде одна із Pro-моделей свіжої лінійки – iPhone 14 Pro або 14 Pro Max.

Тут вже використовується найтопове залізо, а також вперше в серії 48 Мп модуль основної камери. Також важливо відзначити, що найтоповіші iPhone отримали новий виріз під Face ID, який у самій Apple назвали «Динамічним островом».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.