Apple нарешті зніме з продажу свій найспірніший девайс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple може прибрати із продажу Watch Series 3. Про це повідомляє MacRumors.

Apple Watch Series 3 були презентовані в далекому 2017 році – цієї осені цієї моделі «яблучних» годин виповниться 5 років. Незважаючи на поважний вік, пристрій усі ці роки продається на офіційному сайті Apple і реселерів по всьому світу.

Останні кілька років власники Series 3 мають серйозні проблемиз оновленням: годинникам просто не вистачає пам’яті для встановлення апдейтів, через що вони пропонують своєму власнику скинути їх до заводських налаштувань, а після оновлення налаштувати заново. Минулого року на офіційному сайті Apple навіть з’явилася окрема інструкція щодо оновлення цього годинника — компанію повсюдно хейтіли за те, що вона досі продає девайс із такими ганебними проблемами. Крім цього, швидкість роботи Series 3 залишає бажати кращого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з джерелом, скоро все зміниться. На сайті Apple практично неможливо купити Watch Series 3 — у багатьох країнах годинник недоступний у всіх конфігураціях, а подекуди його можна знайти в якомусь одному кольорі або розмірі.

Інсайдери очікують, що компанія нарешті дозволить піти “трійкам” на спокій і зніме їх із виробництва. Це було б логічним кроком, враховуючи описані вище проблеми з оновленнями, а також той факт, що для Watch Series 3 буде доступна watchOS 9. Судячи з усього, Apple Watch SE замінять Series 3 в модельному ряду і стануть найдоступнішою версією «яблучних» годинників .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.