Представлений Redmi G24: ігровий монітор з екраном 165 Гц дешевше за $90

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Redmi випустила новий ігровий монітор G24, орієнтований на економні геймери. Незважаючи на доступну ціну, він поєднує в собі «кіберспортивні» характеристики, актуальний набір технологій та гарну передачу кольорів.

Новинка оснащена 23,8-дюймовим VA-дисплеєм з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, максимальною частотою оновлення 165 Гц та часом відгуку 1 мс (методика вимірювань не уточнюється) . Відповідно до специфікації, монітор має 8-бітну глибину кольору та охоплення 120% палітри sRGB. Заявлена ​​підтримка технологій NVIDIA G-Sync та Adaptive Sync для синхронізації частоти кадрів відеокарти та монітора та запобігання розривам та лагам у динамічних сценах.

За твердженням виробника, кожен екземпляр проходить заводське калібрування кольору (середнє значення Delta E < 2). Крім того, Redmi G24 оснащений фільтром синього світла. Для підключення до ПК передбачені роз’єми HDMI та DisplayPort. Габарити монітора становлять 539 х 181 х 421 мм, вага – 2,7 кг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ігровий монітор Redmi G24 вже доступний для замовлення в Китаї за ціною 599 юанів (близько $86). Про доступність моделі за межами домашнього ринку виробник поки не оголошував.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.