На смартфонах з’явиться більше реклами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На екранах блокування смартфонів може з’явитися більше реклами. Про це повідомляє видання TechCrunch.

Журналісти медіа розповіли, що стартап Glance співпрацює з операторами США, щоб запустити платформу для відображення реклами на екрані блокування телефонів. Glance належить рекламному гіганту InMobi Group, вартість стартапу оцінюється у два мільярди доларів. Автори вважають, що впровадження нового рекламного майданчика може змінити ринок смартфонів. Цей сервіс вже є приблизно на 400 мільйонах пристроїв на азіатському ринку.

За інформацією джерел, сервіс відображатиме релевантну рекламу на екранах телефонів Android. Автори зазначають, що запуск проекту може відбутися протягом двох місяців. За словами фахівців, на ринок смартфонів на американському регіоні досі сильно впливають оператори, які контролюють більшу частину продажу пристроїв. Девайси часто продаються зі знижкою в комплекті із певним тарифом зв’язку.

Журналісти TechCrunch припустили, що у майбутньому подібна реклама може з’явитися і на смартфонах Apple. Це пов’язують з тим, що у червні Apple представила iOS 16, яка має розширені опції налаштування заблокованого екрану та нові можливості щодо виведення інформації на нього.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.