Apple відклала випуск гарнітури змішаної реальності до наступного року через проблеми з перегріванням пристрою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видання The New York Times повідомляє, що Apple була змушена відкласти випуск своєї першої гарнітури AR/VR до наступного року через проблеми з перегрівом пристрою, пов’язані з обчислювальною потужністю процесора.

«Apple найняла Майка Роквелла, інженера з Dolby Technologies, і доручила йому очолити роботу над гарнітурою AR/VR. За словами двох людей, знайомих із проектом, його ранні спроби створити продукт із доповненою реальністю були утруднені через слабку обчислювальну потужність. Джерела стверджують, що проблеми з живленням від батареї змусили Apple відкласти випуск до наступного року», – йдеться в публікації NY Times.

Варто зазначити, що ще в січні 2023 року журналіст Марк Гурман із Bloomberg повідомив про затримку виходу гарнітури змішаної реальності Apple до 2023 року через проблеми розробки, пов’язані з продуктивністю та температурою.

Нещодавно інженери продемонстрували керівництву Apple робочий прототип гарнітури змішаної реальності, що вказує на те, що девайс майже готовий до релізу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.