Розкрито камеру та дисплей майбутнього флагмана Xiaomi Redmi K50 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше у 2022 році Xiaomi представила оновлену лінійку Redmi K50. До неї вже увійшли Redmi K50G, K50 Pro та базовий K50.

Тепер китайський IT-гігант готується представити новий пристрій у серії. Воно, судячи з усього, буде найфлагманськішим з усіх.

Йдеться про модель Redmi K50 Ultra, чутки про яку з’являються із завидною регулярністю в останні кілька тижнів. Судячи з них, наприклад, пристрій отримає новий чіп Snapdragon 8+ Gen 1 як основу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер інсайдери поділилися подробицями про камеру та дисплей майбутньої новинки. Так, наприклад, виявилося, що пристрій отримає AMOLED-екран з роздільною здатністю FullHD+, що трохи менше, ніж стверджувалося в попередніх витоках. Тоді, нагадаємо, йшлося про 2K-дисплей.

Що ж до камери, то Redmi K50 Ultra оснастять 50 Мп модулем, який, у свою чергу, повинен бути якіснішим за 108 Мп рішення від Samsung в Redmi K50 Pro.

Також новинці приписують акумулятор на 5000 мАг та швидку зарядку на 120 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.