Названо девять правило як продовжити життя смартфону?

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У наш час смартфони користуються великим попитом у людства. За допомогою телефонів люди мають можливість зв’язуватися з потрібними їм людьми. Смартфони використовують як на роботі, і на навчанні, і для розваг. Але найголовніше володіння смартфоном це правильно і дбайливо до нього ставиться.

Реклама

У мобільних телефонах вчасно зношується корпус і начинки, а операційна система часто накопичує помилки.

Правила використання:

  1. Насамперед слід поставити захисне скло на екран телефону та обов’язково використовувати чохол. При виборі чохла слід дивитися не тільки на зовнішній вигляд, але і на ступінь перекриття корпусу, пружність та міцність фіксації. Найоптимальніші чохли – силіконові. Це все потрібно для того, що цінні та крихкі деталі мобільного є екран і корпус і їх потрібно захистити від ударів.
  2. Турбота про акумулятор. Смартфон доводиться заряджати лише тоді, коли він має заряд менше 75% – це одне з найважливіших правил, які допоможуть прожити життя акумулятору.
  3. Потрібно перезавантажувати або зовсім вимикати на ніч мобільний пристрій, хоча б 2 рази на тиждень і це відразу дасть результат, що робота телефону стає набагато кращою та оперативнішою.
  4. Уникайте заряджання в машині або від зовнішнього зарядного пристрою.
  5. Не користуватись смартфоном, поки він стоїть на зарядці.
  6. Використовуйте лише оригінальні зарядні пристрої. Від інших мобільних телефонів зарядки зможуть зіпсувати роботу акумулятора смартфона, особливо якщо це обпалений і не дорогий адаптер.
  7. Зберігати в цілості та безпеці. Бережіть від попадання води в телефон.
    Після того як вода потрапила в гаджет слід швидко витягнути батарею з телефону. Покласти в розібраному стан на стіл, але якщо пристрій не розбирається, його потрібно вимкнути, щоб усунути короткі замикання.
    Видалити вологу у всіх отворах за допомогою пилососа, протерти сухою серветкою отвори пристрою.
  8. Видаляти непотрібні програми, які давно не використовуються.
    Не слід зберігати непотрібні програми та ігри, які з легкістю можна буде завантажити по новій, якщо вони знадобляться.
    Ці дії забезпечують роботу, оскільки оперативна пам’ять гаджета стане переповненою. Також потрібно видаляти старі фото чи відео, що займають пам’ять.
  9. Не використовувати надмірну кількість зорових «декорацій». Всілякі додаткові клавіатури, теми, віджети здатні важко вплинути на продуктивність пристрою, тому від них слід відмовитись. Дані програми зможуть забирати багато оперативної пам’яті і телефон почне повільно працювати.
Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ