Глава Redmi розкрив послідовність виходу нових флагманів бренду

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже найближчим часом від Xiaomi чекають анонсу оновленої флагманської лінійки Redmi K50. І довго вважалося, що всі моделі серії вийдуть одночасно. Але, зважаючи на все, це не так.

Так, у Weibo-акаунті глави Redmi Лю Вейбінга з’явився запис про швидке проведення презентації, присвячену свіжому флагману бренду. При цьому в коментарях під постом його запитали, чи на ній покажуть Dimensity-версію апарату, на що він відповів «трохи пізніше, ніж версія на Snapdragon 8».

У свою чергу, одного цього достатньо, щоб зробити деякі висновки. За останніми даними, Snapdragon 8 Gen 1 ляже в основу лише геймерського смартфона бренду Redmi K50 Gaming Edition. Той самий Redmi K50 Pro+ повинен отримати Dimensity 9000 від MediaTek.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином, найближчим часом варто чекати лише на ігрову версію флагмана від Redmi.

Нагадаємо, що згідно з більш ранніми витоками, апарат отримає 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей. Основна камера отримає потрійний модуль (на 64, 13 та 2 Мп), а фронтальна – 16 Мп сенсор. Ємність його акумулятора складе 4700 мАг, при цьому також знайдеться місце швидкого заряджання на 120 Вт, яка зарядить смартфон від 0 до 100% всього за 17 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.