Названо найбільші недоліки iPhone та iPad з великими дисплеями

Кожного року компанія Apple презентує оновлену версію своїх телефонів. Проте, змінюються не лише можливості функціонування флагману, а й їх розміри. Особливо останні моделі: iPhone12 Pro Max; iPhone 13 Pro Max і так далі.

І якщо у будь-кого (із користувачів Apple продукції) запитати чи комфортно працювати з даним смартфоном, то більшість відповість – ні.

Отже, нижче будуть наведені фактори, чому необов‘язково оновлювати свій мобільний пристрій на, нещодавно презентовані, флагмани Apple:

Перший фактор – якщо Ви є власником iPad чи будь-якого іншого планшету, то немає жодного сенсу купувати смартфон з величезним екраном, тим більше айфон. Так як, навчатися чи працювати можна й на ньому, а от переговорити в соцмережах чи зателефонувати – на своєму телефоні.

Наступним, водночас, позитивним фактором, є можливість комфортно грати в мобільні ігри. Зрозуміло, що на великому й широкому екрані буде більш зручніше це робити. Але чи коштує воно таких грошей – думаю ні.

Якщо Ви бажаєте придбати iPhone 12 Pro Max чи iPhone 13 Pro Max, для зручнішого перегляду відео та фільмів, то це взагалі не розумна ідея, так як, на мобільному пристрої взагалі не зручно щось дивитись. На відміну від, ноутбука чи телевізора.

Тим більше, спосіб такого перегляду – не корисний для Ваших очей.
Думаю кожному знайома ситуація, коли не вдається заснути через постійне відволікання на смартфон. І як відомо, причиною цього є вплив електронного світла на Ваші очі. А якщо користуватись флагманом з великим екраном, то варто тільки уявити, наскільки це може погіршити зір.

Ще одна причина, чому не потрібно купувати смартфон з великим екраном: він швидко б‘ється. Тому, що подібний флагман має громадні розміри та його більша частина зроблена зі скла.

Загальновідомий факт: айфон 13 (12) Pro Max дуже незручно тримати в одній руці, тим більше писати повідомлення. Зрозуміло, що з часом, все звикається.

Проте, чи потрібно так жертвувати заради нової моделі від Apple, це вже на Ваш розсуд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.