Realme GT 2, OnePlus 10 та інші – які смартфони вийдуть в січні 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2022 рік вже розпочався, і поки ми повертаємося від святкувань до звичного темпу життя, бренди-виробники смартфонів вже готують нам нові моделі. Вже цього місяця багато брендів, серед яких Samsung, OnePlus, Realme та інші, планують презентувати свої нові цікаві смартфони.

Realme GT 2

Компанія цього місяця планує презентувати свій новий флагманський модельний ряд, який на початку включатиме моделі GT 2 та GT 2 Pro. Окрім цього, очікується презентація смартфона Realme GT 2 Master Edition та камерофона, назва якого поки невідома, але який також увійде до модельного ряду Realme GT 2.

Нещодавно Realme GT 2 був помічений у базі сертифікаційного регулятора TENAA: модель отримає AMOLED-дисплей з діагоналлю 6.62 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 120 Гц. У Realme GT 2 Pro буде використовуватися AMOLED-дисплей з діагоналлю 6.7 дюйма та роздільною здатністю QuadHD+, частота оновлення буде такою самою, як у Realme GT. У обох моделях будуть піддисплейні сканери відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Realme GT 2 буде оснащений чіпсетом Qualcomm Snapdragon 888, у той час як у Realme GT 2 Pro буде використовуватися Snapdragon 8 Gen 1. Обидва смартфони мають отримати великі акумулятори з підтримкою швидкої зарядки потужністю 65W. У випадку Pro-моделі буде використовуватися основна камера з сенсорами 50 МП + 50 МП + телефото невідомої роздільної здатності, у випадку звичайної – 50 МП + 8 МП + 2 МП.

Samsung Galaxy S21 FE

Після багатьох витоків інформації, Samsung Galaxy S21 FE нарешті готовий до виходу. Нагадаємо, що її вихід відкладався так часто, що вже навіть були чутки про повне скасування. Модель має отримати AMOLED-дисплей з діагоналлю 6.4 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 120 Гц.

За роботу Samsung Galaxy S21 FE буде відповідальний топовий минулорічний чіпсет Qualcomm Snapdragon 888 або Samsung Exynos 2100. Смартфон отримає основну камеру 12 МП + 12 МП + 8 МП, а також фронтальну 32 МП. За автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 25W.

OnePlus 10

Одним з найбільш очікуваних анонсів січня 2022, без сумніву, стане модельний ряд OnePlus 10. Очікується, що смартфони будуть анонсовані вже наступного тижня – старша модель повинна отримати AMOLED-дисплей з діагоналлю 6.7 дюйма, роздільною здатністю QuadHD+ та частотою оновлення 120 Гц.

Смартфони отримають основні потрійні камери Hasselblad: у випадку Pro-версії вона включатиме сенсори 48 МП, 50 МП та 8 МП. За роботу буде відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, в парі з яким працюватиме 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5, об’єм внутрішньої пам’яті UFS 3.1 складатиме 256 ГБ (вочевидь, будуть доступні й інші конфігурації).

iQOO 9

Також очікується, що флагманський модельний ряд iQOO 9 буде презентований вже найближчим часом – 5 січня. У нього ввійдуть моделі iQOO 9 та iQOO 9 Pro, обидві отримають топовий чіпсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. У молодшій моделі буде плоский AMOLED-дисплей з діагоналлю 6.78 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 120 Гц, у той час як у старшій – AMOLED LTPO зі загнутими гранями, діагоналлю 6.78 дюйма, роздільною здатністю QuadHD+ та частотою оновлення 120 Гц.

Смартфони мають отримати основні потрійні камери з головним сенсором Samsung GN5. У iQOO 9 Pro має використовуватися другий сенсор 50 МП Samsung JN1, а також телефото 16 МП. Очікується, що смартфони отримають акумулятори об’ємом 4700 мАг з підтримкою флагманської швидкої зарядки потужністю 120W.

Lenovo Legion Y90

Незабаром має бути презентований також ігровий смартфон Lenovo Legion Y90, який буде призначений для використання у ландшафтному режимі. Модель отримає AMOLED-дисплей Samsung E4 з діагоналлю 6.92 дюйма та частотою оновлення 144 Гц, частота оновлення сенсорного шару складатиме 720 Гц.

У Lenovo Legion Y90 буде використовуватися подвійна система охолодження, яка дозволить проводити довгі ігрові сесії. За роботу смартфона буде відповідальний флагманський минулорічний чіпсет Qualcomm Snapdragon 888, в парі з яким працюватиме оперативна пам’ять LPDDR5, внутрішня пам’ять тут буде стандарту UFS 3.1.

Realme 9i

Окрім флагманських смартфонів, цього місяця нас очікує і декілька цікавих доступних моделей. Так, вже 10 січня має бути презентований Realme 9i. Модель отримає чіпсет Qualcomm Snapdragon 680 та акумулятор об’ємом 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33W.

У Realme 9i буде використовуватися IPS-дисплей з діагоналлю 6.6 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 90 Гц. Смартфон буде оснащений основною камерою з сенсорами 50 МП, 8 МП та 2 МП, а також фронтальною камерою 16 МП. На боковій грані буде розташований сканер відбитків пальців. З коробки модель буде поставлятися з Android 11 та оболонкою Realme UI 2.0

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.