ТОП-5 найкращих смартфонів з великим екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз телефони стають одним із основних пристроїв для перегляду контенту. Багато виробників при створенні нової моделі наголошують не тільки на характеристики, але і на зручність перегляду інформації з екрана. Нижче підібрано топ – 5 сенсорних гаджетів з великим екраном.

Samsung Galaxy Z Fold 2

У складеному стані діагональ пристрою дорівнює 6.2 дюймам. Якщо розкласти смартфон, то його діагоналі додасться ще 7.6 дюймів, що дозволяє йому обігнати всіх конкурентів.

Розширення біля екранів смартфона рівні 2260×816 та 2208×1768, А матриця працює на базі Super AMOLED та Dynamic AMOLED 2X.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але на даний момент технологія смартфонів, що згинаються, не до кінця опрацьована, що додає ризики до вирішення покупки даної моделі.

Samsung Galaxy A71

Телефон отримав дисплей діагоналлю 6.7 дюймів та розширенням 2400х1080. Матриця смартфона має розширення Super AMOLED Plus. За таку невелику вартість телефон має непогані технічні характеристики. Максимальні обсяги пам’яті в комплектації становлять 6 Гб опертивної та 128 вбудованої. Смартфон працює на кількох стандартах зв’язку, але не підтримує 5G. З мінусів смартфона можна виділити відсутність вологозахисту, що змушує бути з ним акуратнішим.

iPhone 12 Pro Max

На даний момент у цієї моделі найбільша діагональ екрану серед айфонів, вона становить 6.7 дюймів. Окремо варто відзначити розширення 2778×1284 та матрицю OLED (Super Retina XDR). На додаток до гарного екрану, телефон оснащений потужним процесором та чудовою камерою, з підтримкою 4к зйомки з однією з найкращих стабілізацій. На рахунок зберігання відео в такому форматі теж не варто переживати, максимальний обсяг вбудованої пам’яті у цієї моделі дорівнює 512 Гб.

Huawei Mate 40

Один із найкращих «камерафонів» отримав ще й цілком непогану діагональ екрану – 6.58 дюймів з OLED матрицею та розширенням 2640х1200. У цій моделі зроблено дуже великий наголос на якість зйомки. Основний блок камери оснастили модулями на 50 (ширококутна камера), 40 (ультраширокий кут) та 12 Мп (стандартна камера), які видають якісні знімки. Також є доступна відеозйомка 4к зі стабілізацією.
Фішкою цього смартфона є 3D Depth Sensing Camera, якою можуть користуватися блогери, які працюють над контентом. Цей модуль зараз є далеко не у всіх конкурентів, навіть у найвищого цінового сегмента.

OnePlus 8 Pro 256GB

Смартфон з найбільшою діагоналлю в топі. Вона складає 6.78 дюймів та має розширення QHD+ (3168×1440) з матрицею Fluid AMOLED. На відміну від конкурентів смартфон є найкращим за своєю ціновою категорією. Окремо слід зазначити наявність захисту від впливу пилу та вологи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.