Так виглядає складний OPPO Find N: якісні рендери та фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер Еван Бласс (Evleaks) опублікував прес-рендери OPPO Find N – першого складаного смартфона компанії, який представлять 15 грудня.

Апарат виконаний у форм-факторі Galaxy Z Fold із двома дисплеями. Діагональ внутрішнього, за чутками, становитиме 8 дюймів. Це AMOLED-матриця з 2K-роздільною здатністю і частотою оновлення 120 Гц. Розмір зовнішнього – 6.5 дюйма. У нього роздільна здатність Full HD+. 

OPPO Find N отримає акумулятор ємністю 4500 мАг із підтримкою швидкої зарядки потужністю 65 Вт, основну потрійну камеру з головним сенсором на 50 Мп та стереодинаміки з Dolby Atmos. Модель процесора невідома. Ймовірно, це буде топовий Snapdragon. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше представники компанії розповіли, що смартфон став результатом чотирьох років інтенсивних досліджень. За цей час інженери створили шість поколінь прототипів, а перший готовий був ще у квітні 2017 року. З випуском вирішили не поспішати, щоб зробити справді надійний гаджет.

А ще глава OnePlus і керівник підрозділу з планування та розробки продуктів OPPO Піт Лау заявив, що їм вдалося позбавитися складки по центру екрану. Судячи зі знімку нижче, схоже на правду. 

Офіційна презентація Find N відбудеться 14 грудня у рамках заходу OPPO INNO DAY 2021. Тоді стануть відомі точні характеристики та ціни. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.