ТОП-5 смартфонів, які варто придбати у Чорну П’ятницю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже незабаром будуть розпродажі Чорної П’ятниці, і цей час – ідеальний момент для покупки нового смартфона. Ми підготували для вас підбірку найкращих моделей, які варто купити у цей період. Підбірка включає в себе моделі з різних цінових діапазонів, завдяки чому ви точно зможете підібрати щось для себе.

Realme C21Y (до 4 тисяч гривень)

Моделі компанії Realme останнім часом презентують багато сучасних просунутих рішень, у тому числі і в ультрабюджетному ціновому сегменті. У ньому цікаво виглядає Realme C21Y, який отримав IPS-дисплей з діагоналлю 6.5 дюйма та роздільною здатністю 1600 х 720 пікселів. Зверху дисплея розташована фронтальна камера з роздільною здатністю 5 МП.

За роботу моделі відповідальний чіпсет Unisoc Tiger T610, в парі з яким працює 4 ГБ оперативної пам’яті. Автономність забезпечується акумулятором об’ємом 5000 мАг, в оснащення смартфона входить мініджек 3.5 міліметра, USB-C та модуль NFC. Основна камера включає основний сенсор з роздільною здатністю 13 МП, чорно-білим 2 МП та макро 2 МП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Poco X3 Pro (до 5-8 тисяч гривень)

Головною перевагою Poco X3 Pro, наступного смартфона з нашої підбірки, є його справді потужний чіпсет – тут використовується Qualcomm Snapdragon 860, і за таку ціну – це справді неймовірна пропозиція. В парі з чіпсетом працює 6 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті при цьому складає 128 ГБ. Також модель оснащена досить об’ємним акумулятором, об’єм якого складає 5160 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 33W.

Окрім цього, Poco X3 Pro отримав IPS-дисплей з діагоналлю 6.67 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 120 Гц. Смартфон оснащений основною камерою з головним сенсором 48 МП, ультрашироким 8 МП, макро 2 МП та портретним 2 МП, і в цьому плані, що цікаво, вона гірша за стандартний Poco X3 NFC, що позиціюється, як більш доступна модель.

Realme GT Master (9-12 тисяч гривень)

У нашому списку є ще одна модель Realme, на цей раз новинка – GT Master, яка оснащена AMOLED-дисплеєм з діагоналлю 6.43 дюйма, який має роздільну здатність FullHD+ та частоту оновлення 120 Гц. За роботу моделі відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 778G, який підтримує роботу в мережах п’ятого покоління. В парі з чіпсетом працює 6 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ.

Смартфон отримав незвичний дизайн, що був створений у колаборації з дизайнером Наото Фукасава, і він був високо оцінений спільнотою та отримав нагороду iF Design Awards. Realme GT Master оснащений основною камерою з головним сенсором 64 МП, ультрашироким 8 МП та макро МП. Також дуже важливою фішкою є підтримка швидкої зарядки потужністю 65W, при цьому об’єм акумулятора складає 65W.

OnePlus 9 (13-20 тисяч гривень)

Першим справжнім флагманом у нашому списку є OnePlus 9 – модель, що пропонує топові характеристики за відносно невисокою ціною. Вона оснащена чіпсетом Qualcomm Snapdragon 888, в парі з яким працює 8 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ. Модель оснащена основною камерою з головним сенсором 48 МП, ультрашироким 50 МП та портретним 2 МП, є підтримка зйомки відео у 8K.

Модель оснащена дисплеєм Fluid AMOLED з роздільною здатністю FullHD+, адаптивною частотою оновлення 120 Гц та підтримкою HDR10+. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 65W. Модель підтримує NFC, Wi-Fi 6 та Bluetooth 5.2, також є бездротова зарядка потужністю 15W.

Google Pixel 6 (20-30 тисяч гривень)

У випадку, якщо вам потрібен справді флагманський смартфон з топовою камерою, варто звернути увагу на Google Pixel 6. Смартфон оснащений OLED-дисплеєм з діагоналлю 6.4 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 90 Гц, є підтримка HDR10+, дисплей покритий захисним склом Corning Gorilla Glass Victus. З коробки модель поставляється з Android 12, за роботу відповідальний Tensor, виготовлений самою компанією Google.

Смартфон оснащений основною камерою з головним сенсором 50 МП та ультрашироким 12 МП, є підтримка зйомки відео у 4К 60 fps з оптичною стабілізацією, є багато фірмових режимів зйомки та фішок. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом, є підтримка швидкої зарядки потужністю 30W та бездротової зарядки потужністю 21W. У моделі є підтримка Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, NFC, aptX HD та піддисплейний сканер відбитків пальців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.