Названо найкращі винаходи 2021 року

Безпечна пошукова система, окуляри віртуальної реальності та складаний телефон Samsung були названі кращими винаходами 2021 року. Відповідний топ доступний на сайті журналу Time.

У щорічному списку видання є кілька десятків гаджетів, технологій та винаходів, які були відібрані за категоріями. Так, у розділ «Додатки та софт» автори журналу додали безпечну пошукову систему без реклами Neeva, додаток тривожної кнопки Subdial, інтерактивну карту MTA Live Subway Map. У розділі VR та AR опинилися окуляри віртуальної реальності Lenovo ThinkReality A3 Smart та Qualcomm Snapdragon XR2, а також режим доповненої реальності Google Maps.

Серед споживчої електроніки найкращими гаджетами виявилися фотоапарат Paper Shoot Camera, розкладний смартфон Samsung Galaxy Z Flip3, модульний ноутбук Framework Laptop, розумна селфі-палка Vecnos IQUI, смарт-окуляри JLab JBuds Frames. У списку найкращих винаходів у сфері охорони здоров’я журналісти перерахували вакцини від COVID-19 та малярії.

Також у різних категоріях було обрано тривимірну фоторамку Looking Glass Portrait, робот-пилосос Roborock S7, процесор Apple M1 Pro, телевізори LG G-серії, футуристичні кросівки від Adidas та Nike.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.