Як вирішити найбільш часті проблеми Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Операційна система Windows 11 вийшла не так давно, і у неї досить багато користувачів. Якщо ви один з них, цілком імовірно, що ви зіткнулися з якоюсь проблемою з операційною системою Windows 11, тому ми підібрали для вас найбільш часті проблеми та рішення до них.

Інтернет стає повільнішим після оновлення до Windows 11

Після виходу Windows 11 дуже багато користувачів скаржилися на проблеми з роботою Wi-Fi після встановлення Windows 11. Повільно працює стрімінг фільмів, VPN та звичайний Інтернет-браузинг, і схоже на те, що проблема пов’язана з використанням Intel Killer та SmartByte.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У компанії Microsoft вже заявили, що працюють над вирішенням проблеми, тому варто очікувати його в одному з наступних оновлень. Щоправда, оновлення спершу було заплановане на 12 жовтня, але його поки все ще немає, тому якщо ви використовуєте зазначене вище програмне забезпечення і думаєте над оновленням до Windows 11, варто зачекати, або ж використовувати окремо виділений Wi-Fi-приймач.

Меню Start у Windows 11 не має можливості введення

Як і будь-яке програмне забезпечення, особливо недавно презентоване, Microsoft Windows 11 має деякі візуальні баги, але особливо частим є один – інколи, коли користувачі відкривають меню Start, натискаючи на відповідну клавішу на клавіатурі, у них немає можливості введення. Це досить серйозна проблема для користувачів, які звикли використовувати вбудований у Windows 11 загальний пошук по системі.

На щастя, проблему можна досить легко виправити – для цього слід відкрити програму Run (відкривається за допомогою гарячої клавіші “Windows + R”), після чого закрити її. Після виконання цих дій пошук у меню Start повинен знову почати нормально функціонувати.

Контекстні меню у Windows 11 повільно завантажуються

У випадку, якщо вам не подобається коротка затримка при відкритті контекстного меню кожен раз, коли ви робите правий клік десь у операційній системі – ви не єдині з цією проблемою. Схоже на те, що у Windows 11 є невелика проблема, що зачіпає швидкість запуску контекстних меню для деяких користувачів.

Різні користувачі стверджували про затримки від половини секунди до декількох секунд. Слід зазначити, що у компанії Microsoft вже почали тестувати нову версію Windows 11 (build 22478), у якій ця проблема вже виправлена, тому для виправлення цієї проблеми слід дочекатися виходу цього оновлення з бети та встановити його.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.