«Відмінний звук в невеликому корпусі»: iPhone 12 mini дуже високо оцінили в DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лабораторія DxOMark протестувала можливості по запису і відтворення звуку компактного смартфона iPhone 12 mini, який надійшов у продаж восени минулого року.

5,4-дюймовий iPhone 12 mini має схожі з iPhone 12 звуковими функціями, смартфони отримали по два динаміками і два мікрофони для роботи системи шумозаглушення, а також підтримку технології Dolby Atmos.

В результаті смартфон отримав 73 бали, включаючи однакові оцінки за якість запису і відтворення звуку. Рівно стільки ж отримали iPhone 12. Це дозволило iPhone 12 mini потрапити на восьме місце у відповідному рейтингу кращих смартфонів DxOMark, який очолюють Asus ROG Phone 5 (79), Xiaomi Mi 10 Pro (76) і Huawei Mate 20 X (75).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple змогла реалізувати відмінний звук в невеликому корпусі iPhone 12 mini. Він просунувся в порівнянні з попередніми iPhone як пристрій відтворення і запису, і, оскільки він значно менше, ніж iPhone 12, це досягнення ще більш вражає. iPhone 12 mini відтворює хороший тембр, а його просторові характеристики стабільні. Як записуючого пристрою iPhone 12 mini також показує відмінні результати.

DxOMark

До недоліків віднесли не дуже велику гучність і відсутність низьких частот.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.