Всі характеристики POCO X3 Pro стали відомі перед глобальним запуском

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром POCO X3 Pro повинен бути презентованим. Очікується, що крім цього смартфона, ми також побачимо POCO F3, який буде перебрендованим Redmi K40, а POCO X3 Pro вийде, як девайс лише з підтримкою 4G. Зараз нам стали відомі деякі характеристики POCO X3 Pro. 

Стало відомо, що смартфон буде оснащений новим чіпсетом Qualcomm Snapdragon 860, якого ми поки не бачили у жодному смартфоні – він повинен стати розігнаною версією Snapdragon 855. Модель отримає дисплей з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120 Гц. За автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом 5200 мАг, у якого буде підтримка швидкої зарядки. 

Також стали характеристики POCO F3. Модель повинна отримати чіпсет Qualcomm Snapdragon 870, до 12 ГБ оперативної та до 256 ГБ внутрішньої пам’яті, акумулятор об’ємом 4520 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33W. Основна камера включатиме головний сенсор 48 МП, ультраширокий 8 МП та макро 5 МП. Модель повинна мати підтримку Dolby Atmos, IP53, стереодинаміки та операційну систему Android 11 з оболонкою MIUI 12.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.